.

Vi investerar i dig och din idé

Gubbnästet är ett bolag som tror att riktig framgång föds i brännpunkten mellan den erfarna företagarens kunskap och den unga tjejen eller killens entreprenöriella driv och idérikedom. 

Gubbnästet erbjuder en bred och stabil grund för dig att bygga ditt företag på. För att skapa ett framgångsrikt bolag krävs en bra affärsidé, men även branschkännedom och ett stabilt startkapital. Gubbnästets investerare har lång och gedigen erfarenhet från företagande i många olika branscher och kapitalet som behövs för att förverkliga din företagsidé.

Vem söker vi?
Gubbnästet söker dig som har en väl uttänkt företagsidé, men som saknar resurserna för att förverkliga den. Gubbnästet väljer ut sina entreprenörer med omsorg – och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det viktigaste för oss är att du är beredd att jobba för att förverkliga din idé.

Var börjar vi?
Gubbnästet vill skapa ett ömsesidigt förtroende mellan dig som entreprenör och oss som mentorer och finansiärer. Därför börjar allt med ett första möte, där vi lär känna varandra och du får möjlighet att presentera dig själv och din idé. Kom väl förberedd – ju mer du tänkt kring din affärsidé desto bättre diskussioner kan vi ha kring hur Gubbnästet kan hjälpa just dig. Allt som du delger oss under sägs i förtroende; sekretess gäller.

Har du en idé som du vill förverkliga?
Boka ett möte med Gubbnästet redan idag!

Tommy Pettersson

Tommy Pettersson

Delägare

Tommy Pettersson är ekonom och företagare inom redovisning och förvaltning, samt mångårig erfarenhet av styrelseuppdrag i småföretag.

Krister Blomkvist

Krister Blomkvist

Delägare

Krister Blomqvist har en bakgrund som försäljningschef, marknadschef och VD inom reklam och livsmedel. Idag driver han eget bolag inom affärsutveckling.

Bengt Ålund

Bengt Ålund

Delägare

Bengt Åhlund har en bakgrund som platschef jord- och skogsbruk. Idag driver han eget bolag inom bygg och förvaltning.

Anders Åkerstedt

Anders Åkerstedt

Delägare

Anders Åkerstedt har erfarenhet som tekniker och företagare inom styrning. Idag är han konsult och förvaltare.

Peter Jansson

Peter Jansson

Delägare

Peter Jansson är entreprenör och företagare i byggbranschen och förvaltning.